Quin tipus de persiana vols instal·lar a casa?

Les persianes s’han convertit en les millors aliades en la nostra llar per proporcionar ombra i frescor en l’època estival i gran intimitat a l’hivern, les possibilitats que ofereixen són increïbles pel que pot aprofitar-se de la millor manera els diversos tipus que hi ha actualment entre els que destaquen: Read more

Toldos correderos una solución ideal para aprovechar mejor las terrazas

Una de las mejores formas de disfrutar en cualquier momento del día de una terraza o cualquier otro espacio abierto es contar con un toldo corredero, que además de ser un excelente elemento decorativo que se adapta a cualquier espacio, brinda un elevado nivel de protección contra la radiación UV y una sólida protección contra los agentes atmosféricos la lluvia y el viento. Read more

Toldos cofre: una opció a destacar per a la protecció solar per a locals comercials

Quan es necessita instal·lar un tendal cal veure les diferents opcions que s’adapten a les nostres necessitats d’espai, funcionalitat i estètica, una de les opcions que s’ha convertit en tendència són els tendals cofre que compten amb un sistema d’autoprotecció per als braços mecànics i la lona, la qual cosa permet que al recollir el tendal aquests quedin ocults dins d’una capseta o cofre metàl·lic.
Read more

Com preparar el teu tendal per a aquest estiu

L’arribada de l’estiu és l’oportunitat per gaudir dels espais a l’aire lliure, els tendals s’han convertit en la solució ideal per a gaudir d’aquesta estació i protegir-nos dels perillosos raigs UV, per la qual és necessari tenir-los llestos amb suficient temps.

Per a això és necessari realitzar-el manteniment i neteja adequada perquè estiguin com nous i puguem desplegar en el nostre jardí o terrassa per gaudir dels fantàstics dies i nits estivals, tot seguit et deixem alguns consells que segurament et seran molt útils:

Read more

Les tonalitats de moda d’aquesta temporada per als tendals i els elements de jardí

Un pati cobra espai i sentit quan se li afegeix un punt focal perquè els amics i familiars es reuneixin a departir. Aquest és un anhel que molts tenen i que poden fer realitat molt fàcilment, amb les últimes tendències de decoració d’exteriors on els tendals i pèrgoles exerceixen una forta influència per la seva funcionalitat.

Si s’aconsegueix triar el tendal adequat s’aconseguirà integrar aquesta zona de la casa que està en desús i que pot ser l’espai perfecte per a decorar amb unes butaques, unes quantes plantes i la parrillera i res a gaudir-lo en les millors ocasions, amb unes receptes bones i fàcils i potser amb la companyia preferida.

Read more

Marquesines, una excel·lent opció que brinda sobrietat, elegància i protecció als raigs UV

Una excel·lent opció per cobrir façanes, finestres i portes de qualsevol mida són les marquesines, són ideals per a qualsevol negoci o local comercial ja que li donen a la façana un estil únic i innovador, que ho farà lluir elegant i exclusiu, a més un tendal pot ser personalitat amb el logo del negoci, el nom o la imatge o text que es desitgi.
Read more

Com protegir un tendal de les seves principals amenaces

Els tendals actualment es fabriquen amb teles de molt alta qualitat que garanteixen la seva durabilitat, així com el seu alt nivell de protecció a les radiacions solars, però a l’estar exposats de manera constant a elements naturals extrems poden patir alguns danys, tot seguit detallem alguns d’aquests elements que afecten en major mesura als tendals i capotes i dels quals s’ha de protegir, per garantir la seva durabilitat.
Read more

Empresa especialitzada en la instal·lació de tendals, cortines i persianes a Girona

A Toldos i Cortines Roses som la solució per tenir cura de la salut i el confort dels seus al màxim nivell de benefici ja que disposem d’un excel·lent equips d’instal·ladors, professionals actualitzats que presten un servei òptim i immediat d’instal·lació i de servei.

Estem ubicats a Roses, Girona, per oferir qualitat en l’assessoria, venda i instal·lació de tendals i persianes per protegir-se dels raigs del sol. Comptem amb una gran varietat de models moderns i tradicionals que complementen la decoració de balcons, terrasses, patis i jardins de forma harmònica i estilitzada. Les nostres persianes són úniques i pràctiques.

Read more

Tendals: una solució ideal per crear nous espais

Els tendals són una immillorable opció per brindar ombra a un espai, protegir-lo de la intempèrie o brindar una àrea coberta adequada per a qualsevol tipus d’esdeveniment; gràcies als avenços tecnològics poden brindar a més protecció als raigs UV, minimitzant els seus efectes negatius sobre la nostra pell, pels quals els tendals s’han convertit en un aliat important en les regions costaneres. Read more

Tendals i persianes per protegir-nos dels raigs UV a la Costa Brava

Hi ha moltes possibilitats a l’hora de mantenir protegit nostra llar o negoci dels raigs del sol i de la calor, unes de les més accessibles que podem trobar és instal·lar un tendal, pel fet que aquests són bastant senzills d’instal·lar ja que són molt lleugers, el que ens permetrà estalviar molt de temps.
Read more